Offerte aanvragen

Wilt u onze ballenkar bestellen? Vraag een vrijblijvende offerte aan via het bijgaande formulier. Laat hier uw gegevens achter en geef aan hoeveel karren/wielstellen u wilt bestellen. Wij sturen u binnen 24 uur een offerte op maat. Zoals u in de onderstaande tabel kunt zien bieden wij bij een grotere afname een flinke korting die kan oplopen tot 20%!

ArtikelStukprijs (incl. BTW)Korting bij 10 stuksKorting bij 20 stuks
Ballenkar 10 ballen €119,5010%20%
Ballenkar 16 ballen €158,5010%20%
Ballenkar 20 ballen €165,5010%20%
Afneembaar wielstel €46,50--
Vast wielstel €52,50--

Let op: prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Vrijblijvende offerte? Vul hieronder uw gegevens inU plaatst geen definitieve bestelling. U ontvangt eerst een offerte.

Afneembaar of vast wielstel?

U kunt kiezen voor afneembare wielstellen en vaste wielstellen. Het voordeel van afneembare wielstellen is dat u niet evenveel wielstellen als ballenkarren hoeft te bestellen omdat doorgaans niet alle ballenkarren tegelijk gebruikt worden. Dit levert u een flinke kostenbesparing op. Een ander voordeel van het afneembare wielstel is dat de karren eenvoudig gestapeld kunnen worden.

Wilt u dat het wielstel altijd gewoon vast zit aan de ballenkar? Dan kiest u voor een vast wielstel. Het vaste wielstel is onderdeel van het bouwpakket en monteert u zelf. Zowel het afneembare als vaste wielstel past op elke ballenkar. Indien gewenst kunt u dus eenvoudig wisselen van een afneembaar wielstel naar vast wielstel en andersom.

De bovenstaande prijzen zijn allemaal inclusief BTW. Elke ballenkar is standaard voorzien van een borgplaatje waarmee de ballenkar kan worden afgesloten zodat de ballen er niet uit kunnen. Hier zit een gaatje in waar eventueel een hangslot door kan. Dit hangslot is niet bij de prijs inbegrepen.